|
Szerző
|
Üzenet |
Előző téma megtekintése
:: Következő téma megtekintése |
 |
|
|
|
|
|
| |
|
|
| |
peti77
Moderátor

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Tomiko

|
Elküldve:
2010.07.21 17:49:17
Hozzászólás sorszáma a témában: 62
Hozzászólás témája: |
|
|
Aki valóban részt kíván venni, kérjük nicknévvel együtt iratkozzon itt fel az igényfelmérés miatt.
1. otvoslajos
2. Atti820
3. Mézi
4. Csirke
5. ceber
6. rabitibi
7. Race-Face
8. EPinczes
9. monster-inc
10. peti77
11. percy
12. ramona
13. Bagoly
14. kardhal
15. megus
16. dívabox
17. Attila64
18. gridoux
19. Stef
20. LearJet + nicknév
21. ab, motorral:P
22. alientwo (?)
23. Tomiko |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
alientwo

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
alientwo

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
EPinczes

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Lincz

|
Elküldve:
2010.07.24 15:15:55
Hozzászólás sorszáma a témában: 66
|
|
1. otvoslajos
2. Atti820
3. Mézi
4. Csirke
5. ceber
6. rabitibi
7. Race-Face
8. EPinczes (200 km-en belüli helyszín esetén)
9. monster-inc
10. peti77
11. percy
12. ramona
13. Bagoly
14. kardhal
15. megus
16. dívabox
17. Attila64
18. gridoux
19. Stef
20. LearJet + nicknév
21. ab, motorral:P
22. alientwo (a helyszín mind1, csak fikszáljuk már, az időponttal együtt )
23. Tomiko
24. Lincz (2ről már lemaradtam idén....) _________________ Egy focus mind felett....
5.8 - 13.3 L/100KM
Lincz albuma |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Csirke

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
ramona

|
Elküldve:
2010.07.26 07:41:12
Hozzászólás sorszáma a témában: 68
|
|
Megnézzem még egyáltalán azt a csákvári repteret? Vagy hagyjuk az egészet? Merthogy kiderült, hogy némi pénzbe kerül és utazni kell, ami láthatóan többeket váratlanul ért...
Senkit nem akarok megbántani, és mindenkinek megértem a problémáját, de szerintem ez tisztázva volt a téma indításánál... Mi lenne, ha mindenki átgondolná a szándékát és a szándékának a komolyságát. Tartok tőle, hogy a végén úgy járunk, hogy ott lesz 6 ember, aki fizet 30 helyett, és kiderül, hogy ennyien ingyen is tudtunk volna gyorsulgatni egy használaton kívüli bányaúton...  _________________ If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Mario Andretti, Formula One racing driver
 |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
otvoslajos
Területi képviselő Moderátor

Fogyasztás: 
|
Elküldve:
2010.07.26 07:57:29
Hozzászólás sorszáma a témában: 69
|
|
| ramona írta: | Megnézzem még egyáltalán azt a csákvári repteret? Vagy hagyjuk az egészet? Merthogy kiderült, hogy némi pénzbe kerül és utazni kell, ami láthatóan többeket váratlanul ért...
Senkit nem akarok megbántani, és mindenkinek megértem a problémáját, de szerintem ez tisztázva volt a téma indításánál... Mi lenne, ha mindenki átgondolná a szándékát és a szándékának a komolyságát. Tartok tőle, hogy a végén úgy járunk, hogy ott lesz 6 ember, aki fizet 30 helyett, és kiderül, hogy ennyien ingyen is tudtunk volna gyorsulgatni egy használaton kívüli bányaúton...  | Na ezért nehéz, ha átgondoljátok rájöttök. Külön pénzt ne költs rá, ha arra jársz, akkor nézd meg lécci Csákvárt.
Skacok, ha ennyien maradunk, akkor marad a szokásos családias tali és kész, a kevésre nem lehet szervezni.  _________________ Lala Lala Fókája
Nyáron: DUNLOP SP 01 195/65R15
Télen: KORMORAN 195/65R15
Klubkártyás partnercégek |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Csirke

Fogyasztás: 
|
Elküldve:
2010.07.26 18:45:09
Hozzászólás sorszáma a témában: 70
|
|
| ramona írta: | | Megnézzem még egyáltalán azt a csákvári repteret? Vagy hagyjuk az egészet? Merthogy kiderült, hogy némi pénzbe kerül és utazni kell, ami láthatóan többeket váratlanul ért... |
Nem azért írtam, hogy sírjak, hanem azért, mert valaki szemléltette, hogy milyen kiszúrás Szentkirályszabadja a keleti országrészben élőkkel. Kunmadaras meg azokkal, akik a nyugati országrészben élnek.
Így is, úgy is ez egy nehéz szülés lesz.
Szerintem nem előny a büfé Szentkirályszabadján + 80.000 Ft-ért. Úgy gondolom, mindenki hozhat otthonról ennivalót, innivalót. Szeptember elején fene tudja, mennyire lesz látványosság még a Balaton.
Azért elég durva, hogy 11691 tagból nem tudunk összeszedni 30-40 autót. Kicsit szánalmasnak tűnik. Tudom, hogy biztos nincs mindenkinek autója, de mondjuk 6-8000 autó biztos van. _________________
ProStreet vezetéstechnika |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Csirke

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
vzozo

|
Elküldve:
2010.07.26 19:21:31
Hozzászólás sorszáma a témában: 72
|
|
Még mindig az a véleményem, hogy ha van időpont, helyszín, akkor könnyebb a döntés és még több jelentkező lesz.
Van aki idő, vagy pénz miatt nem teheti meg, hogy több száz km-t furikázik, bármennyire is szeretné, illetve lehet, hogy nem ér rá aznap.
pl: 10-20ezer nekem belefér, 50-60 nem
az asszony szeptembertől egyetemre jár hétvégén, a gyerekre nekem kell vigyázni, így nem minden nap érek rá
Ha van időpont, helyszín tudok dönteni, addig nem. Szerintem vannak még így néhányan. _________________ Ford Focus Turnier 1.6 2001 Trend |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
peti77
Moderátor

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
percy
Moderátor

|
Elküldve:
2010.07.26 20:17:52
Hozzászólás sorszáma a témában: 74
|
|
Ha jól emléxem tavaly (vagy tavalyelőtt ) Kunmadarason viharos szél volt és olyan hideg, hogy a pillanatpákával csak egy gumiabroncs belsejében, széltől védve tudtam forrasztani a szétcsúszott kábeleket. Annyira sokan voltunk akik folyamatosan gyorsultak, hogy semmilyen kaja nem jutott már a végén, úgyhogy ráadásul éheztem is nem csak fáztam (mint a vadászkutya )
Ettől függetlenül simán bevállalnám többször is, mert jó buli volt és mindenki élvezte. Akinél nem mért a mérő véletlenül egy futamot az mehetett mégegy extrát
Ez az egyetlen lehetőség (sztem olcsóbb, mint a Ring, ott nem csak gyursulásról szól a móka) ahol törvényesen lehet gyorshajtani
Képek az emlegetett taliról ITT. Volt olyan év, hogy két repteres talink volt, képek itt, és itt.
Gyűljetek és jelentkezzetek, mert így nem lesz az egészből semmi! _________________ "Ott a totózó, szólt poroltót toló Tóth Ottó, holott ott lottózó volt ottan."
percy |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Csirke

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
ceber

|
Elküldve:
2010.07.28 11:22:18
Hozzászólás sorszáma a témában: 76
Hozzászólás témája: talákozás |
|
|
Sziasztok !
Én megkérdeztem a Kakucsring nevezetű helyet. Elérés szempontjából jó jó lenne. M5 mellett, az ország közepén. Elég sokat beszélgettem a tulajjal , a pálya tetszene szerintem Nektek is , 1Km + bokszok , + parkolók. Időmérés és egyebek is lehetséges, van büféjük , stb.
Ha valakit érdekel, van honlapjuk is.
A végén jött a kicsit húzós ár ! 1 napi bérleti díj 250 000Ft , és ebből
100 000 Ft-ot kérnek előlegként kb. egy hónappal előre.
Más.
Lesz újra nyílt nap a Hungaroringen, de az azért az veszélyesebb mint a Majálisbeli gyursulás. Ha valaki menne , szóljon , "egyedül" nincs kedvem.
Még próbálok olcsóbb lehetőségek után kutatni , vagy építek egy pályát Nekünk.
Üdv. ceber |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Atti820

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
KAndor

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
ceber

|
Elküldve:
2010.07.28 11:43:09
Hozzászólás sorszáma a témában: 79
Hozzászólás témája: Számoljunk |
|
|
| vzozo írta: | Még mindig az a véleményem, hogy ha van időpont, helyszín, akkor könnyebb a döntés és még több jelentkező lesz.
Van aki idő, vagy pénz miatt nem teheti meg, hogy több száz km-t furikázik, bármennyire is szeretné, illetve lehet, hogy nem ér rá aznap.
pl: 10-20ezer nekem belefér, 50-60 nem
az asszony szeptembertől egyetemre jár hétvégén, a gyerekre nekem kell vigyázni, így nem minden nap érek rá
Ha van időpont, helyszín tudok dönteni, addig nem. Szerintem vannak még így néhányan. |
Ha ezt a hozzászólást veszem, akkor már nem is olyan rossz a helyzet !
250 000 / 24 = 10417 / fő
De valóban ez sem kevés pénz ! |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
peti77
Moderátor

Fogyasztás: 
|
Elküldve:
2010.07.28 15:51:50
Hozzászólás sorszáma a témában: 80
Hozzászólás témája: Re: talákozás |
|
|
| ceber írta: | Sziasztok !
Én megkérdeztem a Kakucsring nevezetű helyet. Elérés szempontjából jó jó lenne. M5 mellett, az ország közepén. Elég sokat beszélgettem a tulajjal , a pálya tetszene szerintem Nektek is , 1Km + bokszok , + parkolók. Időmérés és egyebek is lehetséges, van büféjük , stb.
Ha valakit érdekel, van honlapjuk is.
A végén jött a kicsit húzós ár ! 1 napi bérleti díj 250 000Ft , és ebből
100 000 Ft-ot kérnek előlegként kb. egy hónappal előre.
Még próbálok olcsóbb lehetőségek után kutatni , vagy építek egy pályát Nekünk.
Üdv. ceber |
Szia!
A Kakucsringgel az a baj, hogy pont a "gyorsulós" része veszne el a talinak, mert nincs kellő hosszúságú egyenes pályaszakasz!
Lehetne a pályán körözgetni aztán ennyi!
Nem hiszem, hogy sok klubtagot találnánk aki egy nap alatt le akarja gyalulni a gumijait!
De fő baj, hogy még drágább, mint az eddigi lehetőségek és minél közelebb vagy pesthez, annál drágábbak!
Dobjunk össze egy fordfocus.hu pályára!  _________________ Nem narancssárga,de ST  |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
peti77
Moderátor

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
EPinczes

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
ceber

|
Elküldve:
2010.07.28 18:19:44
Hozzászólás sorszáma a témában: 83
|
|
Teljesen igazatok van !
De eddig kilátástalannak tűnik a helyzet , azért próbálkozik mindenfelé az emberfia.
Látom a lényeg az egyenes rész , a megfelelő méretű platz és kb. 3000 Ft/ kocsi költség lenne. Ha ebben is van hiba , szóljatok.
Próbálok én is mást keresni.
Szép napot mindenkinek !
ceber |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
peti77
Moderátor

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
ramona

|
Elküldve:
2010.07.28 20:33:20
Hozzászólás sorszáma a témában: 85
|
|
| peti77 írta: | Várjuk szívesen bárkinek a javaslatát a tali helyszínére!  |
Még lógok nektek Csákvárral, elnézést kérek mindenkitől...
Már többször nekiindultam, de mindig van valami, ami miatt nem tudok időben szabadulni a gályázásból. Pedig mára is be volt tervezve, hogy Nagykanizsáról hazafelé még esetleg útbaejtem. Legkésőbb hétvégére meglesz, de mivel szintén viszonylag közel van Pesthez, és elég felkapott a környék a Velencei-tó meg a Vértes miatt, azért nem hiszem, hogy a kaposújlakihoz hasonló ajánlatra számíthatunk. Hamarosan beszámolok!  _________________ If everything seems under control, you're just not going fast enough.
 |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Atti820

|
Elküldve:
2010.07.29 07:21:57
Hozzászólás sorszáma a témában: 86
|
|
| Csirke írta: |
Szerintem nem előny a büfé Szentkirályszabadján + 80.000 Ft-ért. Úgy gondolom, mindenki hozhat otthonról ennivalót, innivalót. |
Mondjuk megkereshetnénk egy mozgó büfést!
Nálunk Füreden például mikor van valami nagyobb rendezvény,akkor meglepik városunkat a mozgóbüfések, mindenféle finomsággal, enni-inni valóval!
Ja, és még fizetnek is érte hogy árulhassanak!
Na már most hogyha nekünk fixálódna a helyszín,akkor kereshetnénk a közelben(az utánpótlás miatt) egy ilyen mozgóbüfést!Szerintem biztos lenne olyan aki eljönne, hisz a forgalom az forgalom nem? S ha már egy jópáran összegyűltünk, biztos megéhezünk,megszomjazunk s csinálnánk neki a forgalmat!
Ehhez mit szóltok??? _________________ A macska fel van mászva a fára!
Igazi Városi Pasi |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Bagoly600

|
Elküldve:
2010.07.29 08:28:00
Hozzászólás sorszáma a témában: 87
|
|
| Atti820 írta: | | Csirke írta: |
Szerintem nem előny a büfé Szentkirályszabadján + 80.000 Ft-ért. Úgy gondolom, mindenki hozhat otthonról ennivalót, innivalót. |
Mondjuk megkereshetnénk egy mozgó büfést!
Nálunk Füreden például mikor van valami nagyobb rendezvény,akkor meglepik városunkat a mozgóbüfések, mindenféle finomsággal, enni-inni valóval!
Ja, és még fizetnek is érte hogy árulhassanak!
Na már most hogyha nekünk fixálódna a helyszín,akkor kereshetnénk a közelben(az utánpótlás miatt) egy ilyen mozgóbüfést!Szerintem biztos lenne olyan aki eljönne, hisz a forgalom az forgalom nem? S ha már egy jópáran összegyűltünk, biztos megéhezünk,megszomjazunk s csinálnánk neki a forgalmat!
Ehhez mit szóltok??? |
30 ember igen komoly forgalmat tud létrehozni de az ötlet jó, csupán a biztosnak mondott résztvevők száma nem elég
szerintem süssünk szalonnát vagy grillen valamit itt a műhely előtt 20 autó elfér az udvaron _________________ ESS Ford szerviz
www.essmotor.hu - Diagnosztika, gyári alkatrészek, EBC fékbetétek és féktárcsák, Motul kenőanyagok |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Csirke

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Atti820

|
Elküldve:
2010.07.29 10:10:18
Hozzászólás sorszáma a témában: 89
|
|
Én is elvagyok büfé nélkül!Csak azért írtam eme javaslatot, mert gondolom van aki igényli!
Kaposújlak és Kunmadaras tűnik idáig a 2 legjobbnak, no meg még várunk egy infót Csákvárról!
Szerintem leszűkíthetnénk erre a 3 helyszínre a talit,s hátha már megmozdulna a résztvevők száma!Mindenki elmondja hogy melyik lenne a 3 közül a legjobb, s a legtöbb szavazatot kapott helyszín lessssssssz a tali helyszíne! _________________ A macska fel van mászva a fára!
Igazi Városi Pasi |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Csirke

Fogyasztás: 
|
Elküldve:
2010.07.29 11:10:52
Hozzászólás sorszáma a témában: 90
|
|
| Atti820 írta: | Kaposújlak és Kunmadaras tűnik idáig a 2 legjobbnak, no meg még várunk egy infót Csákvárról!
Szerintem leszűkíthetnénk erre a 3 helyszínre a talit,s hátha már megmozdulna a résztvevők száma!Mindenki elmondja hogy melyik lenne a 3 közül a legjobb, s a legtöbb szavazatot kapott helyszín lessssssssz a tali helyszíne! |
Ez így nem jó szerintem. Valaki mondja azt, hogy legyen az vagy ez. Ha szavazunk azért nem jó, mert lesz akinek ez lesz, akinek az lesz szimpatikus. És akkor sem biztos, hogy előrébb vagyunk. Ha valaki azt mondja ez lesz és kész. Akkor akik oda jelentkeznek, azok ott lesznek. Ha valakinek valamiért nem tetszik az a helyszín, akkor ő nem jelentkezik. Ha lesz elég ember lesz tali, ha nem lesz elég ember nem lesz tali. _________________
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Atti820

|
Elküldve:
2010.07.29 11:24:50
Hozzászólás sorszáma a témában: 91
|
|
| Csirke írta: |
Valaki mondja azt, hogy legyen az vagy ez. Ha lesz elég ember lesz tali, ha nem lesz elég ember nem lesz tali. |
Na ja, igazad van!
Csak akkor morduljunk rá valakire,aki megmondja ez legyen vagy az!
S onnantól kezdve jöhet az új jelentkezési lista! _________________ A macska fel van mászva a fára!
Igazi Városi Pasi |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
peti77
Moderátor

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
ramona

|
Elküldve:
2010.07.30 17:19:43
Hozzászólás sorszáma a témában: 93
|
|
Ma péntek délutáni program gyanánt legurultam Csákvárra, de sajnos rossz hírekkel tértem vissza.
A reptér festői helyen van, közrefogja a Velencei-hegység és a Vértes, erdők, legelők, hegyoldalak, takaros kis szántóföldek és lovastanyák - egyszóval ideális lenne. Az M1-ről és az M7-ről könnyen megközelíthető, szóval minden stimmelne, csak egy dolog nem: már nincsen reptér!
Tájvédelmi körzet mellett volt, ezért bezárták. Ennek ellenére illegális gyorsulási versenyeket tartottak ott gyakran, így végül a tulajdonos felverte a bevezető út betonját, és lehetetlenné tette a bejutást és a használatot. Valójában nem is nagyon lehet látni, hogy ott van, mert egy magas földsánc megakadályozza a belátást az útról. A falubeliek nagyon segítőkészek voltak, és szívélyesen sztoriztak a néhai reptérről. Jobb, hogy nem láttátok a ti szívetek is megszakadna...  _________________ If everything seems under control, you're just not going fast enough.
 |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
otvoslajos

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
ramona

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
ramona

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
radi

|
Elküldve:
2010.08.02 18:19:19
Hozzászólás sorszáma a témában: 97
|
|
| hány főre kerestek helyet? |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
ramona

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Klevi75

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
otvoslajos

Fogyasztás: 
|
Elküldve:
2010.08.04 19:13:36
Hozzászólás sorszáma a témában: 100
|
|
Nos akkor, kicsit pontosítanánk a lehetőségeket.
FORD FOCUS KLUB ŐSZI TALÁLKOZÓ2010.09.18 szombat
Szentkirályszabadjai repülőtér. Az infókért köszönet vzozo-nak.
A megrendezhetőség feltétele, hogy elegendő jelentkező legyen, mivel a finanszírozhatóság csak így oldható meg. A számított részvételi díj 5000 Ft/autó, amit előre fog kelleni elutalni. A megfelelő létszám esetén a tali megrendezésre kerül, ha többen leszünk, akkor a részvételi költség arányosan csökkenhet.
Az ésszerű szervezéshez a jelentkezési határidő legyen mondjuk augusztus 20.
A pénzt megfelelő létszám esetén kell majd utalni egy megadott számlaszámra. Ha nem jön össze a létszám, akkor családias tali lesz a szokások szerint valamilyen más helyszínen.
Programok: gyorsulás, ügyességi pálya, reményeink szerint egy két partnercégünk is eljön. Kaja és innivaló önkiszolgáló. WC, és kávéautomata van. Továbbiak a jelentkezések függvényében.
Minél gyorsabban!!!
A szükséges létszám 40 db autó. Na akkor most lehet konkrétan jelentkezni!
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. _________________ Lala Lala Fókája
Nyáron: DUNLOP SP 01 195/65R15
Télen: KORMORAN 195/65R15
Klubkártyás partnercégek |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Csirke

Fogyasztás: 
|
Elküldve:
2010.08.04 20:34:52
Hozzászólás sorszáma a témában: 101
|
|
A megrendezhetőség feltétele, hogy elegendő jelentkező legyen, mivel a finanszírozhatóság csak így oldható meg. A számított részvételi díj 5000 Ft/autó, amit előre fog kelleni elutalni. A megfelelő létszám esetén a tali megrendezésre kerül, ha többen leszünk, akkor a részvételi költség arányosan csökkenhet.
A pénzt megfelelő létszám esetén kell majd utalni egy megadott számlaszámra. Ha nem jön össze a létszám, akkor családias tali lesz a szokások szerint valamilyen más helyszínen.
Programok: gyorsulás, ügyességi pálya, reményeink szerint egy két partnercégünk is eljön. Kaja és innivaló önkiszolgáló. WC, és kávéautomata van. Továbbiak a jelentkezések függvényében.
Minél gyorsabban!!!
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. Csirke _________________
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
rabitibi

Fogyasztás: 
|
Elküldve:
2010.08.04 21:05:16
Hozzászólás sorszáma a témában: 102
|
|
Minél gyorsabban!!!
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. Csirke
6. rabitibi _________________
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is." Rejtő Jenő
Formula 1 tippverseny.
Kedvezményt adó cégem: Exact-Plusz BT. |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
ramona

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Atti820

|
Elküldve:
2010.08.05 08:11:31
Hozzászólás sorszáma a témában: 104
|
|
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. Csirke
6. rabitibi
7. ramona
8. Atti820 _________________ A macska fel van mászva a fára!
Igazi Városi Pasi |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Stef
Területi képviselő

Fogyasztás: 
|
Elküldve:
2010.08.05 09:00:58
Hozzászólás sorszáma a témában: 105
|
|
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. Csirke
6. rabitibi
7. ramona
8. Atti820
9. Stef _________________ a kismanó
a fenenagy: Mondeo Titanium 2.0 TDCi |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
gridoux
Területi képviselő

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Bagoly600

|
Elküldve:
2010.08.05 11:51:06
Hozzászólás sorszáma a témában: 107
|
|
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. Csirke
6. rabitibi
7. ramona
8. Atti820
9. Stef
10. gridoux
11. Bagoly _________________ ESS Ford szerviz
www.essmotor.hu - Diagnosztika, gyári alkatrészek, EBC fékbetétek és féktárcsák, Motul kenőanyagok |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
kardhal

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
divabox

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
eric20

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
gridoux
Területi képviselő

|
Elküldve:
2010.08.06 18:39:21
Hozzászólás sorszáma a témában: 111
|
|
FORD FOCUS KLUB ŐSZI TALÁLKOZÓ
2010.09.18 szombat
A megrendezhetőség feltétele, hogy elegendő jelentkező legyen, mivel a finanszírozhatóság csak így oldható meg.
A számított részvételi díj 5000 Ft/autó, amit előre fog kelleni elutalni. A megfelelő létszám esetén a tali megrendezésre kerül, ha többen leszünk, akkor a részvételi költség arányosan csökkenhet.
Minél gyorsabban!!!
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. Csirke
6. rabitibi
7. ramona
8. Atti820
9. Stef
10. gridoux
11. Bagoly
12. dívabox
13. kardhal+megus
14. Attila64
15. eric20  _________________ Ajánló: Gyalogtúra <topik>
--
1.8 TDCi JóLáDa
gridoux ejtsd: gridó
Vezetéstechnika haladóknak: Figyelj, tarts távolságot, legyél udvarias és megbocsátó! |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
hox800

|
Elküldve:
2010.08.07 08:02:45
Hozzászólás sorszáma a témában: 112
|
|
tegnap Peti rábeszélt, hogy menjek, mert szeretne verést kapni gyorsulásin, tehát ott a helyem
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. Csirke
6. rabitibi
7. ramona
8. Atti820
9. Stef
10. gridoux
11. Bagoly
12. dívabox
13. kardhal+megus
14. Attila64
15. eric20
16. hox800 |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
peti77
Moderátor

Fogyasztás: 
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
peti77
Moderátor

Fogyasztás: 
|
Elküldve:
2010.08.07 08:12:17
Hozzászólás sorszáma a témában: 114
|
|
2010.09.18 szombat
A megrendezhetőség feltétele, hogy elegendő jelentkező legyen, mivel a finanszírozhatóság csak így oldható meg.
A számított részvételi díj 5000 Ft/autó, amit előre fog kelleni elutalni. A megfelelő létszám esetén a tali megrendezésre kerül, ha többen leszünk, akkor a részvételi költség arányosan csökkenhet.
Minél gyorsabban!!!
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. Csirke
6. rabitibi
7. ramona
8. Atti820
9. Stef
10. gridoux
11. Bagoly
12. dívabox
13. kardhal+megus
14. Attila64
15. eric20
16. hox800 _________________ Nem narancssárga,de ST  |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
hox800

|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Mézi
A Klub Embere 2009 Portálbuherátor

Fogyasztás: 
|
Elküldve:
2010.08.07 09:43:21
Hozzászólás sorszáma a témában: 116
|
|
2010.09.18 szombat
Minél gyorsabban!!!
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. Csirke
6. rabitibi
7. ramona
8. Atti820
9. Stef
10. gridoux
11. Bagoly
12. dívabox
13. kardhal+megus
14. Attila64
15. eric20
16. hox800
17. Mézi _________________
Kerüld a csokoládét! Összemegy tőle a ruhád!
Gyári alkatrészek! - Minden, ami Ford...
Ford Focus RS 2009 képek (lányos)
>> 10% kedvezmény az Őszi találkozó résztvevőinek! << |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |
|
|
| |
Lincz

|
Elküldve:
2010.08.08 13:15:18
Hozzászólás sorszáma a témában: 117
|
|
1. Flex
2. Peti77
3. otvoslajos
4. Percy
5. Csirke
6. rabitibi
7. ramona
8. Atti820
9. Stef
10. gridoux
11. Bagoly
12. dívabox
13. kardhal+megus
14. Attila64
15. eric20
16. hox800
17. Mézi
18. Lincz _________________ Egy focus mind felett....
5.8 - 13.3 L/100KM
Lincz albuma |
|
|
|
|
| |
Vissza az elejére |
|
|
|
| |